Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs’ta Bahçeşehir Üniversitesinde!

AramaMotoru.com tarafından düzenlenecek etkinlikte SEO, SEM, ASO, UI/UX, içerik gibi farklı alanlardan ilgili kişiler buluşacak. Alanında yetkin ve deneyimli bir çok ismin konuşmacı olacak katılacağı etkinlik Bahçeşehir Üniversitesi Konferans salonunda düzenlenecek.







Dijital pazarlama her geçen gün önemini ve etkisini arttırmaya devam ediyor. Değişen dijital şartlar bizleri her daim güncel olmak konusunda zorluyor. Bir çok farklı alanın bir arada ve uyumlu bir şekilde çalışması zorunluluğunu doğuruyor. Teknolojinin ilerlemesi ise platform bağımsız çalışma ve yeni platformları uyum sorununu da beraberinde getiriyor.

AramaMotoru.com bundan hareketle sektörlerinde kariyer ve deneyim sahibi insanları bu etkinlikte bir araya getiriyor. Etkinlikle sektörlerinde bilgi sahibi olan bir çok isim deneyimlerini aktarıyor. Katılımcılar hem sosyalleşiyor hem de bilgi ve deneyimlerden faydalanıyor.

Oldukça yararlı olacak bu etkinlikte katılımcılar ilgi duydukları alanlarda yada merak ettikleri alanlarda  bilgi sahibi oluyor ve kendilerini geliştirme imkanı bulmuş oluyor. Yeni insanlarla tanışma fırsatı da sunan bu konferans etkinliğin konu aldığı alanlarda çevre edinmek, tecrübelerden faydalanmak isteyen herkesi bekliyor.

Aramamotoru.com Etkinliği Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Türkiye’de arama motoru pazarlaması ile ilgili farkındalık sağlamak istediğimiz ve sektörün gelişimine katkıda bulunacak veri akışı oluşturmayı hedeflediğimiz Aramamotoru.com etkinliği 13 Mayıs 2017’de Bahçeşehir Üniversitesi’nde B Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Etkinlik biletlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz ;


Etkinlik
https://www.facebook.com/events/325147421237809/
https://www.eventbrite.com/e/aramamotorucom-etkinligi-tickets-34236325772




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

indir.com Temsilcisi Olmak!

Blockchain Teknolojisinin Kısa Tarihi - Bitcoin,Kripto Para, Peer-to-Peer