Zuhurat.net - Kültür Sanat Sitesi Açıldı!

Bundan yaklaşık 1.5 ay önce yakın bir arkadaşım ile bir zuhurat.net internet sitesini yayına aldık. Kültür Sanat konularında içerikler yayınladığımız zuhurat her geçen gün içerik sayısını arttırarak yoluna devam ediyor.

İsim çalışmaları bir en az 2 ay süren sitemiz için bir çok görüş aldık. Kategorilerin belirlenmesi dahi bizim için seçmesi zor bir süreçti. Websitemizi yayına aldıktan sonra film, dizi, edebiyat, müzik vb alanlarda içerik yayınlamaya başladık.

İçeriklerimizi yayınlarken en çok dikkat ettiğimiz nokta ise bir haber sitesi mantığıyla hareket etmemekti. Zaten yeterince haber sitesi varken insanların haberleri öğrenmeye ihtiyacının olduğunu düşünmüyoruz. İnsanlar okuduklarının içerisinde yorum olması gerektiğine inanıyor.

Zuhurat.net olarak çıkış mottomuz tam da buydu! Yazdığımız içeriklerin genel teması yorum üzerine izlediğimiz bir filmi, okuduğumuz bir kitabı, dinlediğimiz bir albümü, gezdiğimiz bir mekanı, kapanmasından üzüntü duyduğumuz bir dergiyi yorumluyoruz!

Günümüzde internette yeterince haber üretilirken yapılmayan yada az yapılan şeyin yorum olduğu kanısındayız. İnsanların düşünce dünyalarına yeni düşünceler katmak, kültür ve sanat'ın her dalını sevdirmek Zuhurat olarak genel amacımız. 

Bu websitesini kurarken gelir olarak hiç bir beklentimiz yoktu. Aslında hala yok sadece hosting masraflarını bile karşılasa bizim için yeterli. Zuhurat bizim için mükemmel bir deneyim buna inanarak yazılarımızı düzenli olarak yazmaya devam ediyoruz. Umarım devam da ederiz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

indir.com Temsilcisi Olmak!

Blockchain Teknolojisinin Kısa Tarihi - Bitcoin,Kripto Para, Peer-to-Peer

Aramamotoru.com Etkinliği 13 Mayıs’ta Bahçeşehir Üniversitesinde!